Finale Ligure – The Final…

Vi avsluttet med siste dagen i Le Manie distriktet, på stiene vi ble guidet første dagen. Vi tok en tur på disse stiene igjen for å oppleve den fantastiske utsikten og ikke minst de fantastiske stiene, forøvrig de samme stiene som Finale 24h rittet som gikk av stabelen 19. – 20. Mai. Det var flott vær denne dagen også, dog ikke fullt så varmt som første dagen, men ikke langt unna.

Vi tok også en av de mer spennende stiene der oppe også, dvs en enduro/dh løype som gikk nedover og nedover og nedover, med noen drop og hopp på veien, grusen var såpass løs at med vårt utstyr inkludert dekk var ikke helt tilpasset forholdene, men vi kunne allikevel ikke dy oss, vi satte utfor. Det ble en fin tur, men med bruk av apostlenes hester tilbake. Det var verdt strevet.

Etter noen runder i løypa var det klart for en pit-stop, på vei tilbake til Ristorante Ferrini møtte vi Megan igjen som vi syklet med første dagen, hun skulle ta med noen venner rundt i løypa for å finpusse linjene før 24-timers rittet. Hun endte forøvrig på 3. plass i kvinne elite klasse med 17 runder i den 8,2 km lange løypa med 350 høydemeter. Ikke verst.

På Ferrini fikk vi oss en deilig lunch, Pasta pesto, hjemmelaget, med Coke og en Espresso doppio til dessert.

Etter lunchen var det tid for å komme seg tilbake, vi ble anbefalt en ny sti som gikk nedover til landsbyen og vi satset på denne. Det var igjen ikke noe dumt valg, vi kom ned i et gammelt elveleie, en slikkelig lang «rock garden» kan man si hvor vi fikk ristet skikkelig fra oss. Dette ble slutten på 4 fantastiske dager på fantastiske stier.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

opp ↑

%d bloggere like this: